Onze Diensten

Alles voor online ondernemen onder 1 dak. Bij SmallPrime bieden wij alles wat u als MKB’er, zzp’er of andere ondernemer nodig heeft om online zichtbaar te zijn.

Een Website Voor Ondernemers!

Een compleet websitepakket voor ondernemers! Neem contact op en wij stellen vrijblijvend een voordelig website pakket samen om uw onderneming een boost te geven. Zo nemen wij u een hoop gedoe uit handen en voorzien we uw onderneming van een website om trots op te zijn.

Website

Het bouwen van converterende websites om uw onderneming een boost te geven is wat wij doen.

Design

Wij leveren een strak design dat bij uw onderneming past.

SEO

Aan alleen een mooie website heeft u niks. Wij zorgen er voor dat uw website goed vindbaar is.

Content

Onze copywriters kunnen natuurlijk ook uw content schrijven.

Uw domein registreren en website laten hosten is natuurlijk ook mogelijk.

We nemen u alles uit handen.

Website

Een op maat gemaakte website dient als een verlengstuk van uw onderneming. Van website of webshop tot uitgebreide webapplicatie. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Zoekmachine

Zoekmachine optimalisatie geeft uw onderneming een boost. Bereik meer klanten en verhoog de conversie van uw website of webshop.

Design

Een logo, visite kaartjes, een goede website of social media. Het is belangrijk dat u herkenbaar bent voor uw klant. Wij vinden een design dat bij u past.  

Social Media

Een social media plan schrijven, content creatie en design. Wij regelen het allemaal.

Website + hosting

U kunt uw website ook leasen inclusief domein registratie. Daarnaast kunt u maandelijks betalen voor uw website, content management of andere dienst.

Content

Heeft u geen tijd of besteed u dit liever uit? We kunnen de content voor uw website en social media ook voor u schrijven.

Uw Onderneming Online!

Waarom twijfelen? Met enkele klikken vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Omschrijf simpelweg al uw wensen en het doel dat u wil behalen met uw website en wij geven u GRATIS en voor niets advies en een duidelijke en overzichtelijke offerte.

blob-shape

Boost your business

Vraag nu uw Gratis website analyse aan