Hosting & onderhoud

Naast het ontwikkelen van uw website kunnen we ook hosting, domein registratie, onderhoud of website beveiliging uit handen nemen.

Eenmalig of een abonnement?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om eenmalig een website of andere dienst af te nemen. Nochtans bieden wij ook de mogelijkheid om maandelijks te betalen voor uw website e.d. om de kosten te verdelen. Dit kunt u dan gemakkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld website onderhoud, seo werkzaamheden of hosting kosten. Zo kunt u uw onderneming groeien zonder direct tegen hoge kosten aan te lopen.

Hosting & Domeinregistratie

U kunt uw website en/of domein door een zelfgekozen hosting bedrijf laten faciliteren. Het is natuurlijk handiger om alles onder één dak te doen. Daarom bieden we snelle en betrouwbare hosting aan en regelen we ook uw domein registratie. Zo nemen we u alles gemakkelijk en snel uit handen!

Natuurlijk voldoet onze hosting aan de nieuwste standaarden en eisen. Veel hosting bedrijven vragen bijvoorbeeld om extra betaling voor een SSL-certificaat  welke bij ons is inbegrepen.

Website beveiliging

uw website extra beveiligen is ook mogelijk. Na jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de meeste kwetsbaarheden binnen websites. Door bijvoorbeeld alles up-to-date te houden, backdoors te vermijden, sessies te beperken, de databases en serverruimte te beveiligen, gebruikersrollen en inlog methode(2FA) juist te configureren zorgen wij er voor dat uw website extra veilig is. 

Wilt u meer informatie over hoe wij dit aanpakken, neem contact op : )

Onderhoud & support

Naast de eenmalige aanschaf van SEO diensten kunt u ook een maandelijks onderhoud en support abonnement aanschaffen. Hierbij zorgen we dat alles up-to-date is, grijpen we in bij technische problemen en zijn we tot uw beschikking bij vragen of problemen.

Basic: 25€ p.m (updates en onderhoud)
Support:     55€ p.m (technisch support)

~Korting wordt verrekend bij de aanschaf van andere diensten~

Nog niet helemaal duidelijk?

Weet u nog niet helemaal wat u wilt of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact op en wij helpen u verder.

blob-shape

Boost your business

Vraag nu uw Gratis website analyse aan